Velkommen til Håndværksrådets årsberetning

Håndværksrådet finder politiske løsninger på SMV'ernes problemer.

Her kan du læse om nogle af de vigtigste politiske sager, Håndværksrådet har sat på den politiske dagsorden over for politikere og presse i 2015 og 2016.

I de politiske udvalg fødes mange af de sager, Håndværksrådet arbejdede for i 2015 og 2016. Her kommer medlemsorganisationerne til orde.

Håndværksrådet udfører løbende analyser og undersøgelser blandt vores medlemmer. Læs mere om Håndværksrådets analyser.

Håndværksrådet deltager gerne i forskellige projekter, der kan være til gavn for SMV'erne. Se et par af projekterne her.

 

 

Der skal meget politisk 'benarbejde' til for at få sat SMV'erns problemer - og ikke mindst SMV'ernes løsninger - på dagsordenen i kommunerne, på EU-plan og i Folketinget. Her kan du få indblik i den kontakt, Håndværksrådet har til politiske beslutningstagere både lokalt, på landsplan og internationalt.

Medierne er vigtige samarbejdspartnere i Håndværksrådets politiske arbejde.

Her kan du finde links til et udvalg af de presseklip, hvor Håndværksrådet er afsender, er citeret eller har været med til at frembringe historien på anden vis.

Er du medlem af Håndværksrådet, kan du benytte dig af mange fordelagtige medlemstilbud. Se dem her.

Håndværksrådet har deltaget på Folkemødet siden 2013. Her kan du læse om vores egne og vores medlemsorganisationers events i 2015.

 

ÅRSBERETNING 2015-2016

Formandens forord

Det politiske arbejde er en forudsætning for, at vi som SMV'er kan skabe værdi.
  1. Læs formand Niels Techens forord til Håndværksrådets årsberetning 2015-2016