Ejerlederuddannelse

Bruger du de redskaber - praktiske såvel som ledelsesmæssige - du har brug for i din virksomhed? Måske kan Håndværksrådets ejerlederuddannelse gøre dig endnu dygtigere?

Ejerlederuddannelse til SMV'er

Håndværksrådet tilbyder fra efteråret 2016 en skræddersyet, praktisk orienteret ejerlederuddannelse til virksomheder, der er medlem af Håndværksrådet.

  • Del:

Formålet med uddannelsen er at styrke ledelsen i Håndværksrådets medlemsvirksomheder med fokus på Resultater og Relationer.

 

Se en video om Håndværksrådets ejerlederuddannelse her

Kursusudbyderne Ole Nielsen og Michael Jensen deltager gerne fx på en generalforsamling, et bestyrelsesmøde eller lignende for at fortælle om uddannelsen og deres erfaringer. Kontakt Ole direkte for information herom på 40 88 37 84.

 

Vi har valgt en uddannelse og ikke kurser, fordi en sammenhængende uddannelse giver mulighed for at fokusere på sammenhængen mellem det, der bliver drøftet i undervisningen, og hvad der foregår hjemme i virksomheden.

 

Læs faktaark om ejerlederuddannelsen.

 

 

Ejerlederuddannelsens opbygning

Uddannelsen er opdelt i seks moduler med titlerne:

  • Personligt lederskab – intromodul
  • Kommunikation og motivation
  • Forretningsledelse og –forståelse
  • Projekt- og forandringsledelse
  • Forretningsplan og implementering
  • Opfølgning og networking (udbydes efter behov og ønske)

 

Det første modul udbydes i Middelfart den 27. og 28. september 2016 OG i Roskilde/Greve den 11. og 12. oktober 2016. Tilmeldingsfrist for Middelfart er den 15. august, mens fristen for Roskilde/Greve er 1. september – tilmelding er bindende.

 

Prisen for intromodulet er 5.000 kr. Introduktionsmodulet kan gennemføres som en smagsprøve, inden man vælger, om man vil gennemføre hele uddannelsen.

 

Modul 2-5 gennemføres som et sammenhængende forløb og koster i alt 20.000 kr.  Modul 6 oprettes, hvis deltagerne ønsker det. To deltagere fra samme virksomhed på modul 2-5 udløser en rabat på 15 % svarende til 3.000 kr. pr. deltager.

Ole Nielsen har sammen med Michael Jensen i flere år gennemført lederuddannelser for medlemmer af Danske Anlægsgartnere, så de kender de små og mellemstore virksomheder, hverdagens udfordringer og vigtigheden af at fokusere på praktiske løsninger.

 

For information om uddannelsen generelt, kontakt chefkonsulent Dorte Kulle på kulle@hvr.dk. For information om de enkelte moduler, kontakt Ole Nielsen på on@personalemanden.dk eller på 40883784. Ole holder ferie i uge 28, 29 og 30, men besvarer både mail og telefon løbende hen over sommeren.

 

 

Tilmelding i din branche- og arbejdsgiverforening

Medlemmer af Danske Malermestre skal tilmelde sig direkte hos Niels Håkonsen, Danske Malermestre på nh@malermestre.dk

 

Medlemmer af Arbejdsgiverne skal tilmelde sig direkte hos Steen Hoeck Klausen, Arbejdsgiverne.

 

Medlemmer af SKAD skal tilmelde sig direkte hos SKAD på 70 11 13 00 eller på skad@skad.dk

 

Medlemmer af Dansk Håndværk skal tilmelde sig direkte hos Mette Kofoed Iversen, mi@dhv.dk eller på telefon 32 63 04 70.

 

Medlemmer af Dansk Bilbrancheråd skal tilmelde sig direkte hos Per B. Nielsen pbn@dbr.dk hos Dansk Bilbrancheråd.

 

Medlemmer af Danske Anlægsgartnere skal tilmelde sig direkte hos Tina Schønemann, Danske Anlægsgartnere på ts@dag.dk

 

Medlemmer af Kristelig Arbejdsgiverforening skal tilmelde sig direkte hos Jesper Olesen, Kristelig Arbejdsgiverforening, 82132103 eller jesper@ka.dk

 

Alle andre medlemmer af Håndværksrådet kan melde sig til hos Lisette Andersen, l.andersen@hvr.dk.

Kontakt

Chefkonsulent
Dorte Kulle
kulle@hvr.dk
tlf. +45 32 63 03 10
Download vCard Læs mere